Houby (václavky, lišky apod.) předvaříme v osolené vodě. Na 1 litr vody dáme 2 lžíce soli. Houby vaříme 5 - 8 minut, podle toho jak jsou tuhé. Houby přecedíme a necháme okapat. Pak je plníme do sklenic. Na dno 1 sklenice dáme 1 bobkový list, 1/2 lžičky hořčičného semínka, 3 zrnka pepře, 3 kuličky nového koření. Dáme houby a na povrch můžeme dát plátek mrkve, cibule popř. křenu. Zalijeme nálevem. Nálev : Svaříme 0,5 dl vody, 0,3 dl octa, 1 lžíci soli, 2 lžíce cukru. Sterilujeme 2 krát.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek